Heroal Rolluiken Electrisch

U bent op zoek naar stijlvolle electrische rolluiken van hoge kwaliteit? Zoek niet verder! Bij ons vindt u precies de rolluiken die u zoekt en ontvangt u de service die u als klant verdient.

Waarom kiezen voor een Heroal rolluik?

Rolluiken zijn op verschillende manieren een positieve toevoeging aan uw woning. Niet alleen zorgen de rolluiken voor betere isolatie tegen koude en warmte als deze gesloten zijn, maar daarnaast zijn ze inbraakwerend, zonwerend en geluidsisolerend. Bovendien beschermen de rolluiken uw raam en kozijnen bij extreem weer en kunt u gemakkelijk de lichtinval in huis bepalen.

Heroal Rolluiken, wellicht de beste keus voor u
Electrischrolluik.nl kiest voor Heroal Rolluiken, volgens ons het merk met de meest degelijke, stijlvolle en praktische rolluiken. Heroal Rolluiken zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit aluminium, zowel de bak, de lamellen als de geleiders, waardoor deze volledig weerbestendig zijn en de langste levensduur hebben. Bovendien zijn de lamellen van Heroal Rolluiken dubbelwandig en met hardschuim geïsoleerd, voor extra bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Mocht u interesse hebben in extra stevige rolluiken, dan zijn Heroal Rolluiken ook verkrijgbaar met stalen lamellen.

Stijlvol
Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten Heroal Rolluiken. Zo is de kast verkrijgbaar als elegante ronde vorm of als vierkante vorm, met een mooi afgeschuinde onderste hoek voor betere lichtinval. De rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurcombinaties, en zijn op die manier aan elke woning aan te passen.

Veilig
Een van de voordelen van rolluiken is dat ze inbraak in uw woning voorkomen. Met gesloten rolluiken is binnenkijken in uw woning immers onmogelijk. Bovendien zijn Heroal Rolluiken voorzien van zeer stevige ophangveren, waardoor het niet mogelijk is het rolluik van buitenaf omhoog te duwen. Daarnaast zijn de lamellen aan het pantser gekoppeld met een arreteer blokje, waardoor deze op geen enkele manier uit het frame getrokken kunnen worden. Deze blokjes zorgen daarnaast voor een soepele geleiding als u het rolluik op en neer beweegt.

De Voordelen Van Elektrische Heroal Rolluiken:

  • Dubbelwandige lamellen, gevuld met hardschuim voor optimale isolatie
  • Arreteer blokjes en stevige ophangveren tegen inbraak
  • Zeer hoge kwaliteit en levensduur door het gebruik van hoogwaardig aluminium
  • Makkelijke controle over de lichtinval door de electrische bediening
  • Stijlvol en verkrijgbaar in verschillende kleuren

Twijfel dus niet langer en vraag aan de rechterkant van deze pagina een offerte op maat aan voor Heroal rolluiken van de beste kwaliteit.