Waarom Kiezen Voor Electrische Rolluiken?

Elektrische Rolluiken

Kent u ook het probleem ‘s morgens vroeg, het felle daglicht is overal in u slaapkamer en vergeet de hete zomerdagen niet.
Door de zon word het binnen vaak echt te heet. Naast het feit dat u huis voor beschutting en verkoeling hoort te zorgen in de zomer en u slaapkamer voor de nodige uurtjes rust, hebben ze hier een geweldig concept voor bedacht.

Waarom een elektrisch rolluik?

Normaal gesproken heeft u aan de binnenkant vaak de raambekleding voor de sier, of juist om inkijk en natuurlijk zonlicht en warmte tegen te gaan. Helaas houden de normale raambekleding niet al het daglicht tegen en ook de warmte komt onverhoopt toch binnen.
Gelukkig is er de oplossing, elektrische rolluiken. Deze rolluiken worden geplaatst aan de buitenkant van u raamkozijnen, waar u maar wilt.
Waar andere rolluiken met een lier moeten worden opgetrokken of naar beneden gelaten moeten worden, onderscheiden deze elektrische rolluiken zich van de rest. Hier is alleen een simpele druk op de knop genoeg om de luiken omhoog of omlaag te krijgen.

Voordelen Electrische Rolluiken

De elektrische rolluiken kennen vooral voordelen:

  1. Ze dienen naast de bescherming tegen hitte en daglicht en werken ook nog inbraakwerend.
  2. Deze luiken maken het nog moeilijker om in te breken in u huis.
  3. Ze dienen ook als bescherming voor de kozijnen.
  4. Ook u stookkosten zullen omlaag gaan, want in de winter houden deze luiken de kou buiten en de warmte juist binnen.
  5. De rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  6. Door de gelijkmatige werkende motor minder slijtage van het bedieningspaneel
  7. Ze worden bij u thuis gemonteerd en geïnstalleerd door vakmensen, waarna u alleen nog maar kan genieten van u ideale rolluiken.

Nadelen:

  1. Ze verbruiken een beetje stroom
  2. Hebben in tegenstelling tot normale rolluiken een elektrische motor die uiteraard stuk kan gaan alhoewel dit niet snel zal gebeuren bij onze rolluiken.

Kosten Electrische Rolluiken

Wanneer u van mening bent dat dit ook wat is voor huis, neem dan vrijblijvend contact op met het bedrijf om een vrijblijvende offerte op te laten maken. Wie weet heeft u dan binnenkort u huis ook voorzien van dat stukje extra luxe.

Rolluiken Prijzen – Elektrische Rolluiken Prijs

Elektrische rolluiken online kopen bij Electrischrolluik.nl