Somfy Rolluiken Elektrisch

Somfy Rolluiken Elektrisch

Elektrische Rolluiken met Somfy

Elektrische rolluiken zijn populair. Een goed gemonteerde en geplaatste rolluik helpt u niet alleen de lichtinval te reguleren. Het beschermt ook tegen kou, warmte of geluiden. Zorgt voor meer privacy en veiligheid. Bovendien kan een mooi rolluik bijdragen aan het uiterlijk van uw huis. Maakt het u zelf nog gemakkelijker en maak optimaal gebruik van uw rolluiken. Maak uw rolluiken elektrisch met de huis automatisering producten van Somfy!

De Electrische Rolluiken van Somfy zijn Multifunctioneel!

Rolluiken zijn zowel handig voor in de zomer of winter. Rolluiken kunnen op uw gevel worden gemonteerd, maar kunnen er ook in worden geïntegreerd. Naast verduisteren, kunnen ze nog diverse andere functies hebben:

  • de veiligheid vergroten
  • kou of warmte buiten houden
  • bescherming tegen geluiden
  • meer privacy
  • een leuke aanvulling op uw exterieur.

Sluit of open uw rolluik op elk gewenst tijdstip
Maak uw rolluiken elektrisch met een motor van Somfy! Met behulp van de Somfy tijdklokken openen en sluiten uw rolluiken automatisch op vooraf ingestelde tijdstippen.
De tijdklokken met veiligheidsmodus wekken de indruk dat u thuis bent. Uw rolluiken sluiten en openen in deze modus enkele keren per dag vanzelf. Zo houdt u de inbreker buiten de deur!

Sensoren: laat uw rolluik automatisch openen als het licht wordt
Nog makkelijker vindt u wellicht de sensoren van Somfy. Door een sensor op uw rolluik aan te sluiten openen zij op basis van de hoeveelheid zonlicht.

Draadloze bediening
Met de draadloze afstandsbedieningen van Somfy bedient u uw elektrische rolluiken gemakkelijk van een afstand binnenshuis. Het is ook mogelijk om meerdere Somfy producten voor huisautomatisering met één afstandsbediening te bedienen

Uw rolluiken bedienen met een smartphone
Met behulp van het TaHoma® home automated systeem stuurt u uw elektrische rolluiken of andere Somfy huisautomatisering producten aan vanaf elke gewenste plek . Bedien uw rolluik van een afstand via uw computer, tablet of smartphone.

Andere producten van Somfy
Naast de handige producten om uw rolluiken elektrisch te maken levert Somfy nog vele andere hulpmiddelen om uw huis te automatiseren. Somfy helpt u onder andere met elektrische zonwering op uw terras en voor uw ramen. Elektrische binnenzonwering, elektrische gordijnen en garagedeuren.

Wilt u electrische rolluiken van Somfy bestellen en laten installeren? Neem dan contact op via de contactpagina.